Atatürk

SOSYAL GÜVENLİK ŞEFLERİ DERNEĞİNDEN SENDİKAMIZA ZİYARET

02 Ağustos 2021, Pazartesi | 11:23

Sosyal Güvenlik Şefleri Derneği Başkanı Aygen Topbaş Kaya, Başkan Yardımcısı İsmail Dalkıran ile birlikte 02.08.2021 tarihinde Genel Başkanımız Osman Eksert’i makamında ziyaret etti.

 

Sosyal Güvenlik Şefleri Derneği Başkanı Aygen Topbaş Kaya, Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının sorunları ve taleplerini ileterek, sorunların çözümü noktasında Sendikamızdan destek istedi. Ayrıca Talepleri ile ilgili hazırladıkları raporu da Genel Başkanımız Osman Eksert’e takdim etti.

 

Genel Başkanımız Osman Eksert ise, “Biz Türk Büro-Sen olarak yıllardır her platformda SGK çalışanlarının taleplerini dile getiriyoruz. Bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz. Önümüzde Toplu Sözleşme süreci var. Biz SGK çalışanlarına Uzmanlık hakkı verilmesi, 666 sayılı KHK ile ellerinden alınan ekonomik ve özlük haklarının iade edilmesi, Görevde Yükselme sınavlarının düzenli hale getirilmesi, atamalara liyakat ve ehliyetin kriter alınması taleplerimizi yine Toplu Sözleşme masasına taşıyacağız. 84 milyon nüfusumuzun tamamına hizmet veren SGK çalışanlarının maaşlarında mutlaka iyileştirme yapılması için Türk Büro-Sen olarak mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI