Atatürk

SOSYAL GÜVENLİK AİLESİ DERNEĞİNDEN SENDİKAMIZA ZİYARET

18 Mayıs 2019, Cumartesi | 09:20

Sosyal Güvenlik Ailesi Derneği (SOGÜAD) Başkanı Burak Dinçer, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında 17.05.2019 tarihinde Sendikamızı ziyaret ederek, Genel Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aslan, Bayram Ali Oymak, Kadir Polat, Nebi Yay ve Vedat Ulu ile görüştü.

 

Ziyarette Ankara SGK Şube Başkanımız Emrah Karakurt’ta hazır bulundu.

 

Sosyal Güvenlik Ailesi Derneği Başkanı Burak Dinçer, Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının sorunları ve taleplerini ileterek, sorunların çözümü noktasında Sendikamızdan destek istedi.

 

Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan ise, “Biz Türk Büro-Sen olarak yıllardır her platformda SGK çalışanlarının taleplerini dile getiriyoruz. Bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz. Önümüzde Toplu Sözleşme süreci var. Biz SGK çalışanlarına Uzmanlık hakkı verilmesi, 666 sayılı KHK ile ellerinden alınan ekonomik ve özlük haklarının iade edilmesi, Görevde Yükselme sınavlarının düzenli hale getirilmesi, atamalara liyakat ve ehliyetin kriter alınması taleplerimizi yine Toplu Sözleşme masasına taşıyacağız. Biz Türk Büro-Sen olarak SGK çalışanlarının mağdur olmaması için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan görüşmenin ardından SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı ve SGK üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen SGK Şefleri Derneği’nin iftar programına iştirak etti.

 

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI