Atatürk

SGK BAŞKANI DR. MEHMET SELİM BAĞLI’YA ÇALIŞANLARIN SORUNLARINI İLETTİK

20 Şubat 2019, Çarşamba | 09:18

Genel Başkanımız Osman Eksert, Genel Başkan Yardımcımız Vedat Ulu ve Ankara SGK Şube Başkanımız Emrah Karakurt ile 19.02.2019 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı’yı ziyaret ettiler.
 
Çalışanların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız Osman Eksert, “SGK çalışanlarının iş yükü çok ağır, doğumdan ölüme kadar tüm vatandaşlarımıza büyük bir özveri ile hizmet veriyorlar. Uzmanlık gerektiren bir iş yapıyorlar. Bu bağlamda SGK çalışanlarına da uzmanlık hakkı verilmelidir. Yine Görevde Yükselme sınavları düzenli hale getirilerek çalışanların motivasyonu artırılmalıdır. Mülakatlarda temel kriter bilgi birikimi ve liyakat olmalı, hiçbir çalışan arasında ayrımcılık yapılmamalıdır. SGK çalışanlarının ekonomik, sosyal ve özlük haklarında iyileştirme yapılmalıdır” dedi.
 
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Selim Bağlı ise,” taleplerimizi değerlendireceklerini, çalışanların sorunlarının çözümü için Sendikalarla iş birliği yapmaktan mutlu olduklarını, Türk Büro-Sen’in bu manada çok önemli bir paydaş olduğunu” ifade etti.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI