Atatürk

SGK ÇALIŞANLARINA UZMANLIK VERİLMESİ İÇİN KURUM BAŞKANI BAĞLI İLE GÖRÜŞTÜK

07 Kasım 2017, Salı | 13:45

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, beraberinde Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert, Hüseyin Aslan ve Ankara 6 Nolu Şube Başkanımız Yener Kaip ile 07.11.2017 tarihinde SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı’yı ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, “Bildiğiniz üzere kamu kurumlarının tamamına yakınında uzmanlaşmaya gidilmiştir. Uzmanlığa gidilen kurumların çoğunda personelin moral motivasyonu artmıştır. SGK çalışanları da doğumdan ölüme kadar 80 milyon vatandaşımıza yaşamlarının her anında hizmet vermektedir. Mevzuatı en yoğun ve karışık olan kamu kurumlarının başında SGK gelmektedir. Sürekli değişen mevzuatı takip etmek ve gelişmelere göre işlem yapmak dahi büyük bir özveri istemektedir.

SGK’nın verdiği hizmetle çalışanların aldığı ücretler arasında ciddi uçurumlar vardır. Kurum çalışanları iş yükü altında ezilirken, ne hak ettikleri ücretleri alabilmekte ne de kariyer yapabilecekleri bir yolları yoktur. Bu nedenle kurumun acilen uzman kadrolaşmasına ihtiyacı vardır. Maliye bakanlığı örneğinde olduğu gibi” dedi.

SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı ise, SGK olarak, uzmanlık kadrosu konusuna olumlu baktıklarını ifade ederek, “Biz de SGK olarak uzmanlaşmaya gitmek istiyoruz. Konuyla ilgili olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışanlarımızın daha huzurlu ve mutlu olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda Sendikalarımızdan da destek istiyoruz.” dedi.
 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI