Atatürk

SGK GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA GİRECEK ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

21 Ocak 2017, Cumartesi | 10:53

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert, Hüseyin Aslan, A. Tahir Yüzbaşıoğlu ve İlhan Eren, 20.01.2017 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı için Türkiye’nin dört bir yanından gelen üyelerimiz ile bir araya geldi.

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş konuşmasına 21.01.2017 tarihinde düzenlenecek sınavda üyelerimize başarı dileyerek, “Bilindiği üzere Sendikamız bugüne dek hizmet kolumuza bağlı kurumlarda; Görevde Yükselme Sınavı açan tüm kurumlar için sorumlu olduğu ortak konuları bu konuların uzmanı olan hocalara anlattırılarak,  üyelerimizin şube yönetimlerinden edinecekleri şifrelerle online olarak internet üzerinden takip edebilecekleri eğitimleri web sitemiz üzerinden yayınladı. Ayrıca, konu anlatımlı soru bankası kitapları hazırlayarak, üyelerimize ulaştırdı.

Türk Büro-Sen olarak, üyelerimizin sınavlarda başarılı olabilmesi için her türlü desteği verdik. Bundan sonrası için sizlerden de başarı bekliyoruz.

Biliyorsunuz ki, maalesef yazılı sınavlardan sonra başarılı olan adaylar sözlü sınava tabi tutulmaktadır. Üzülerek söylüyorum ki, sözlü sınavlarda ne adalet, ne de liyakat yok. Tek geçer sebep yandaş olmak. Fakat biz yazılı sınavda başarılı olan hiçbir üyemizin mağdur edilmesine izin vermeyeceğiz. Yazılı sınavda başarılı olarak, sözlü sınava çağırılan üyelerimizin sözlü sınavlarda da başarılı olması için mücadele edeceğiz. Biz her zaman “hakkı tutup kaldıran Sendika” olmaya devam edeceğiz. Sınavlarda hepinize başarılar diliyorum” dedi.
 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI