Atatürk

SGK BAŞKANI MEHMET SELİM BAĞLI’YI ZİYARET ETTİK

22 Ocak 2016, Cuma | 09:46

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert, Hüseyin Aslan ve A. Tahir Yüzbaşıoğlu ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı görevine atanan Mehmet Selim Bağlı’ya 21.01.2016 tarihinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette; 666 sayılı KHK ile kesilen ikramiyeler dahil ek ödemelerdeki hak kayıplarının giderilmesi, kurum çalışanlarını rahatsız eden atamalara son verilmesi, atamalarda liyakat ve ehliyet gibi belirli kriterler getirilmesi, Uzman Yardımcısı ve Denetmen Yardımcısı kadrolarına kurum çalışanlarının da atanabilmesi için düzenleme yapılması, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının en az iki yılda bir açılması taleplerimizi SGK Başkanına ilettik.

Kurum Başkanı Bağlı ise, söz konusu taleplerimize yönelik çalışmaların başlatılacağını, Kurumda Sosyal Güvenlik Kurumu Sigorta Uzmanı kadrosu oluşturmak istediklerini, ikramiyeler dahil kurumda çalışmayı özendirici tedbirlerin alınmasına yönelik her türlü çalışmayı yapacaklarını ve atamalarda önemli kriterler getirileceğini ifade etti.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının açılması talebimiz ile ilgili görüşmemiz sonrasında Sosyal Güvenlik Kurumu kurumsal web sitesinden yayınlanan 2016 yılı sınav ilanı için Kurum Başkanı Mehmet Selim Bağlı’ya teşekkür ederiz. 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI