Atatürk

SOSYAL GÜVENLİK İCRA MEMURLARI DERNEĞİ’NDEN SENDİKAMIZA ZİYARET

09 Aralık 2015, Çarşamba | 10:26

Sosyal Güvenlik İcra Memurları Derneği Ankara Temsilcileri Tayfun Öztürk, İsmet Türkan ve dernek üyesi Özkan Demirel 08.12.2015 tarihinde Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş’u makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette Dernek Temsilcileri Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş’a sorunları aktararak, “Sosyal Güvenlik İcra Memurları olarak, kurum alacaklarını takip ve tahsil işlemlerini yürütüyoruz. Yapmış olduğumuz iş itibari ile masa başında değil, sahada fiziki olarak tehlikeli ve riskli görevlerde çalışıyoruz. Bu şartlar sebebiyle de ruhsal ve fiziksel olarak olumsuz yönde etkileniyoruz. Yaşanan olumsuzluklar sebebiyle gerçekleştirilen işlemlerde en ufak bir hata dahi olsa, kurumun zararlarından sorumlu tutuluyoruz ve çeşitli disiplin cezalarının yanında kurumun zararı icra memurlarından tahsil ediliyor. Bu durumda bizleri sürekli bir baskı altında tutuyor. İcra memurları olarak bu sorunların çözümü için kanun değişikliği yapılmasını istiyoruz. Ayrıca fiili hizmet ve özel hizmet tazminatlarımız yetersizdir. Emsallerimizden daha az ücret alıyoruz. 5. Derecenin altına inemiyoruz. Ekonomik şartlarımızın düzeltilmesini ve hak ettiğimiz ücretleri talep ediyoruz. Bu noktada Sendikanızın ve sizlerin de desteklerinizi talep ediyoruz” dediler.

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş ise, “biz Türk Büro-Sen olarak, bugüne kadar mağdur olan her kesimin yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sürekli sahada olmanız ve masa başında çalışan memurlara göre risk arz eden bir görev yapıyor olduğunuzun farkındayız. Ayrıca ekonomik haklarınızda düzenleme yapılarak, hak ettiğiniz ücretlere kavuşmanız konusunda da Sendikamız sizlere gerekli desteği verecektir” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI