Atatürk

SGK YÖNETİMİNDEN KONFEDERASYONUMUZA ZİYARET

13 Mayıs 2015, Çarşamba | 08:53

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca, Yönetim Kurulu üyesi Salih Kılıç ve Daire Başkanlarının da aralarında bulunduğu yetkililer Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla konfederasyonumuzu ziyaret etti.

KONCUK: SOSYAL GÜVENLİK TOPLUMUN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

Ziyarette Sosyal Güvenlik Haftasının önemine vurgu yapan Genel Başkanımız İsmail Koncuk, “Toplumun güven içinde yaşaması için Sosyal Güvenlik Kurumunun önemi son derece büyüktür” dedi. Koncuk, “Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan ve Başkan Yardımcıları bizi bu hafta dolayısıyla her zaman ziyaret ediyorlar.  Bu sebeple kendilerine teşekkür ediyorum.

Sosyal güvenlik, toplum hayatında son derece önemlidir, bu konuda Türkiye’de ciddi sıkıntılar var , tabii bunları çözmek adına Sosyal Güvenlik Kurumunun da ciddi bir gayreti var. Bilhassa Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur’un birleşmesinden sonra sistemde entegrasyon konusunda sorunlar oluşmuştu. Zaman içerisinde bunlarda çözülüyor bu gayretin olduğunu görüyoruz. Toplumun hem bugün güven içinde yaşaması, hem de gelecekte güven içinde yaşaması için Sosyal Güvenlik Kurumunun başarılı çalışmaları son derece önemlidir.

Bu vesileyle Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum, Türkiye Kamu-Sen olarak, SGK ile bugüne kadar hep diyalog içinde olduk, Yönetim  Kurulu Üyeleri içinde Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendikaların temsilcileri de var, inşallah zaman içinde Türkiye sosyal güvenlik problemini tamamen aşar ve tüm vatandaşlarımız bu şemsiye altına alınır diye umut ediyorum. Tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

MUSTAFA KURUCA: TEMEL AMACIMIZ SOSYAL GÜVENLİK BİLİNCİNİN OLUŞMASINI SAĞLAMAKTIR

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca ise, “Öncelikle temennileriniz için teşekkür ediyoruz” Bu hafta önemli etkinlikler yapıyoruz. Temel amacımız toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasını sağlamaktır. Tüm vatandaşlarımızı sosyal güvenlik şemsiyesi altına alınmasını amaçlıyoruz. Bu hafta da ziyaretlerimizde bir bilinç oluşması çabası içindeyiz. Toplumun arkamızda olmasını önemsiyoruz. Bu vesileyle tekrar Türkiye Kamu-Sen ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI