Atatürk

SGK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZ MÜDÜR YARDIMCILIĞI VE MEMUR KADROLARINA ATAMALAR YAPILDI

18 Eylül 2014, Perşembe | 14:01

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert, Hüseyin Aslan ve Cafer Seçer ile 18.09.2014 tarihinde SGK’da gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcılığı ve Memur kadroları için elektronik ortamda yapılan atamalara katıldılar.

5 Nisan 2014 tarihinde yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavında başarılı olan 168 SGK çalışanı; Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcılığı kadrosuna, 300 SGK çalışanı da memur kadrolarına, Sosyal Güvenlik Mali Hizmetler Merkez Müdür Yardımcılığı kadrosuna 59 kişi  kamuoyuna açık tercih sistemiyle atandı. SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, SGK yöneticileri ve ataması yapılacak çok sayıda SGK çalışanı katıldı. 

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş kura çekilişi sonrasında yaptığı konuşmasında, “Bugün SGK tarihi için oldukça önemli bir gün. Yıllardır SGK yönetimine teşekkür etmeyen bir Genel Başkan olarak, SGK yönetimine teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bu kurum Türkiye’nin en önemli kurumlarının başında geliyor. 27 bin çalışanımız sağlıktan sosyal güvenliğe kadar, 77 milyon insanımıza hizmet veriyor.  Bu kuruma yakışan adaletli, hakkaniyetli bütün personeli kucaklayan, hakkı teslim eden anlayıştır. Hakkı teslim eden herkese teşekkür ediyorum. Atamaları yapılan arkadaşlarımızı kutluyorum. Hayırlı olsun, yeni görevlerinizde Allah yardımcınız olsun” dedi.
 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI