Atatürk

SGK ÇALIŞANI ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

05 Nisan 2014, Cumartesi | 10:43

Sosyal Güvenlik Kurumu Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı için Türkiye’nin dört bir yanından gelen üyelerimiz ile Konfederasyonumuz Genel Merkezi’nde toplantı düzenlendi. Şehir dışında programı olması nedeniyle Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş’un katılamadığı toplantıya, Genel Merkez Yöneticilerimiz katıldı.  

Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk konuşmasında 22 yıllık sendikal mücadelemize değinerek, “Türkiye Kamu-Sen kuruluşundan bu yana varoluş ilkelerinden taviz vermeden hiçbir güç karşısında geri adım atmadan, mücadelesini kararlılıkla sürdürmüştür. Sendikal mücadelemizin 1992 – 2001 yılları arasındaki 9 yıllık süreci mahkemeler, Anayasa değişikliği, kanundan doğan hakların alınması, 2002 – 2013 arası ise, önce Toplu Görüşme ve daha sonrasında da Toplu Sözleşme süreçleri ile geçmiştir” dedi.

PROMOSYON SENDİKACILIĞI YAPMIYORUZ

Genel Başkan Yardımcımız Öztürk konuşmasının devamında promosyon sendikacılığı yapmadığımızı belirterek, “Bildiğiniz üzere yeni hizmet binamıza taşındık. Yeni binamızda konferans salonlarımız, toplantı salonlarımız, misafirhanemiz ve yemekhanemiz ile üyelerimize en iyi hizmeti sunmak için çabalıyoruz. Biz malum sendika gibi promosyon sendikacılığı yapmıyoruz. Üyelerimiz ve memurlarımızın ihtiyaçları ne ise ona göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Görevde Yükselme Sınavı yapacağını ilan etmesinin ardından, hemen üyelerimiz için bir eğitim programı hazırladık. Konfederasyonumuz Genel Merkezi’nde alanında uzman eğitmenlerimiz ile eğitim verdik. Aynı zamanda derslerimizi web sayfamız üzerinden yayınlayarak, Ankara dışından sınava katılacak üyelerimizin de en iyi şekilde hazırlanmasını sağladık. Umuyoruz ki sınavı hak edenler, gerçekten başarılı olanlar kazanır. Türk Büro-Sen olarak, sınava girecek tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.
 
Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk’ün konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI