Atatürk

SGK BAŞKAN YARDIMCISI ALİ PEKTEN İLE GÖRÜŞTÜK

05 Haziran 2013, Çarşamba | 14:26

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde, Genel Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aslan, Cafer Seçer ve Ankara 6 Nolu Şube Başkanımız Yücel Özer ile SGK Başkan Yardımcılığı görevine atandıktan sonra babasını kaybeden Ali Pekten’e hayırlı olsun ve baş sağlığı ziyaretinde bulundular.

SGK çalışanlarının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, SGK’nın tüm vatandaşımıza hizmet veren önemli bir kurum olduğunu belirterek, “çalışanlar arası ücret farklılıklarının giderilmesi, çalışma barışının korunması için sendikal ayrım gözetmeksizin personele eşit mesafede durulması, çalışanların moral ve motivasyonunun artırılması için kurumda Görevde Yükselme Sınavı açılması ve atamaların liyakat ilkesine uygun yapılması gerektiğini” ifade etti.

Ali Pekten ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “SGK olarak personelimizin mutlu olması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Taleplerinizin bir çoğu da bildiğimiz ve üzerinde çalıştığımız konulardır. Personelimiz için en doğru olanı yapmayı hedefliyoruz” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI