Atatürk

SGK ANKARA İL MÜDÜRÜ RAMAZAN YILDIZ İLE GÖRÜŞTÜK

08 Mayıs 2013, Çarşamba | 13:11

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde, Genel Başkan Yardımcımız Cafer Seçer, Ankara 4 Nolu Şube Başkanı Alper  Yıldırım, Ankara 6 Nolu Şube Başkanı Yücel Özer ve Ankara 1 Nolu Şube Başkan YardımcısıMehmet Köpeli ile SGK Ankara İl Müdürlüğü görevine atanan Ramazan Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

SGK çalışanlarının sorunlarına değinilen ziyarette Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, “SGK tüm vatandaşımıza hizmet veren önemli bir kurum. Böylesine önemli bir görevi ifa eden bir kurumun herşeyden önce çalışanlar arasında çalışma barışını sağlaması gerekmektedir. Tüm çalışanlarına sendikal ayrım gözetilmeksizin aynı mesafede durmalıdır. Bunu sağlamanın en önemli yolu da Görevde Yükselme sınavı açılması ve atamaların liyakat ilkesine uygun olarak yapılmasıdır. Ayrıca edinmiş olduğumuz bilgiler doğrultusunda personele uygulanan mobing, ulaşım ve yemek sorunlarınında biran evvel çözülmesi gerekmektir. SGK Başkanı Sayın Yadigar Gökalp İlhan Hanımefendiyle de yaptığımız görüşmede bu taleplerimizi kendisine ilettik” dedi.

SGK Ankara İl Müdürü Ramazan Yıldız ise, “ Sendikanızla aynı düşüncelere sahibim. Görevde Yükselme Sınavı mutlaka açılmalıdır. Ayrıca ulaşım ve yemek sorunlarının çözümü içinde elimden gelen ne varsa yapacağım” dedi.

Yeni görevinde Ramazan Yıldız’a başarılar dileriz.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI