Atatürk

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZA YAPILAN HUKUKSUZLUK YARGIDAN DÖNDÜ

06 Nisan 2013, Cumartesi | 14:53

2010 yılında gerçekleştirilen I. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumuna Sendikamızı temsilen katılan Genel Başkan Yardımcılarımız Osman EKSERT ile Cafer SEÇER, sempozyumda sendikal görevlerini yerine getirerek, her platformda olduğu gibi anılan sempozyumda da çözüm odaklı bir şekilde, kurumun ve çalışanların sorunlarını dile getirmişlerdi.

Maalesef devamında ise, aynı zamanda SGK çalışanı olan Genel Başkan Yardımcılarımıza sendikal faaliyetlerinden ötürü bizzat o günkü idareciler kanunlarla güvence altına alınan, aylıksız izinde sayılan, profesyonel Genel Merkez Yöneticilerine disiplin soruşturması açamayacaklarını bildikleri halde, “ya tutarsa” mantığıyla hareket ederek ceza vermişlerdir. Ancak, her platformda hak ve hukukun korunması ve geliştirilmesi hususunda mücadele eden sendikamız, konuyu yargıya taşımış, yargı da bu haksız uygulamaya dur diyerek cezayı kaldırmıştır. Bu kararda, kendini kraldan çok kralcı gören idarecilere bir ders olmuştur.  

Türk Büro-Sen olarak, tüm baskı ve yıldırmalara karşın, çalışanların sorunlarının çözüme kavuşturulması için mücadelemize inanç ve kararlılıkla devam ettiğimizi bir kere daha bilgilerinize sunarız.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI