Atatürk

ADALET BAKANLIĞI BANKA PROMOSYONU ANLAŞMASININ GÜNÜMÜZ EKONOMİK ŞARTLARINA GÖRE REVİZE EDİLMESİNİ KURUM İDARİ KURUL TOPLANTISI İLE İMZA ALTINA ALDIK

ADALET BAKANLIĞI BANKA PROMOSYONU SÜRECİ

EMEK HIRSIZLIĞINA MÜSAADE ETMEYİZ!

Bilindiği üzere Adalet Bakanlığı, bünyesindeki tüm personel için Vakıfbank ile 2022 yılında 3 yıl süreyi kapsayacak şekilde 25.000 TL tutarlı promosyon sözleşmesi yapmıştır. Ancak günümüz ekonomik koşulları ve memur maaşlarını bankaya getirilerinin artması değerlendirildiğinde, üç yıl süreyle yapılan promosyon sözleşmesindeki tutarın güncellenmesi ve Ocak 2024 ayında kamu personeline yapılan zam göz önüne alınarak orantılı ve hakkaniyetli bir şekilde promosyon ödemesi yapılması gerektiği şüphesizdir.

Bu konuda Sendikamız Adalet Bakanlığı’na 12.06.2023 ve 5.02.2024 tarihlerinde yazı yazmış ve sorun yetkili sendika olduğumuz Adalet Bakanlığı Kurum İdari Kurul toplantısında da imza altına alınmıştır.

Türk Büro-Sen olarak Adalet çalışanlarının ve hizmet kolumuzdaki tüm kurumların maaş promosyon anlaşmalarının günümüz ekonomik şartlarına göre güncellenmesi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.

 

Bu süreçte Sendikamızın taleplerine olumlu yaklaşan ve Adalet çalışanlarının mağdur olmaması için gayret gösteren Adalet Bakanımız Yılmaz TUNÇ’a teşekkür ederiz.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI