Atatürk

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ MARDİN, SİİRT VE BATMAN’DA KURUM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Genel Başkan Yardımcılarımız Sami Çam ve Emrah Coşkun 27-30 Kasım 2023 tarihleri arasında Mardin, Siirt ve Batman’da hizmet kolumuza bağlı kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi.

Mardin İl Temsilcimiz Turgut Akman, Siirt İl Temsilcimiz Kerem Dönmez ve Batman İl Temsilcimiz Mehmet Ekrem Gümüş ile Şırnak Şube Başkanımız Abdurrahman İnal’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcılarımız kurum çalışanlarının sorun ve taleplerini yerinde tespit ederek, Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Kurum amirleri ile de görüşen Genel Başkan Yardımcılarımız taleplerle ilgili istişarede bulundular.

Üyelerimiz ile istişare toplantısında bir araya gelen Genel Başkan Yardımcılarımız Sami Çam ve Emrah Coşkun, Toplu Sözleşme ve Hakem Heyeti sürecini anlattı.

Genel Başkan Yardımcımız Emrah Coşkun  “yapılan toplu sözleşme yetkili konfederasyonun beceriksizliği sebebi ile Hakem Heyetine sevk edilmiştir. Bu da gösteriyor ki yetkili konfederasyonun memurları temsil edecek hali kalmamıştır. Yetki Türkiye Kamu-Sen ve Türk Büro-Sen’e verilmelidir. Tüm memurlarımızı Sendikamız ve Konfederasyonumuza davet ediyoruz” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Sami Çam ise, “Biz Türk Büro-Sen ve Türkiye Kamu-Sen olarak 3600 ek göstergenin 1. Dereceye gelen tüm memurlarımıza verilmesi, Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının GİH’e geçirilmesi, 2008 öncesi ve sonrası emeklilik haklarında düzenleme yapılması, çalışma barışının korunması, memurlarımızın refah payı aldığı bir çalışma hayatı için sendikal mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI