Atatürk

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ AĞRI VE IĞDIR’DA KURUM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Genel Başkan Yardımcılarımız Özkan Ulupınar ve Özgür Çelikbaş 27-30 Kasım 2023 tarihleri arasında Ağrı ve Iğdır’da hizmet kolumuza bağlı kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi.

Iğdır Şube Başkanımız Aytaç Türkeli ve Ağrı Şube Başkanımız Celalettin Yıldırım ile Şube Başkan Yardımcılarımızın da eşlik ettiği ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcılarımız kurum çalışanlarının sorun ve taleplerini yerinde tespit ederek, Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Kurum amirleri ile de görüşen Genel Başkan Yardımcılarımız taleplerle ilgili istişarede bulundular.

Iğdır’da Temsilcilerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştiren  Genel Başkan Yardımcılarımız Özkan Ulupınar ve Özgür Çelikbaş, Toplu Sözleşme ve Hakem Heyeti sürecini anlattı.

Genel Başkan Yardımcımız Özkan Ulupınar, “yapılan toplu sözleşme yetkili konfederasyonun beceriksizliği sebebi ile Hakem Heyetine sevk edilmiştir. Bu da gösteriyor ki yetkili konfederasyonun memurları temsil edecek hali kalmamıştır. Yetki Türkiye Kamu-Sen ve Türk Büro-Sen’e verilmelidir. Tüm memurlarımızı Sendikamız ve Konfederasyonumuza davet ediyoruz” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Özgür Çelikbaş ise, “Hükümetimizden, Memurlarımızın taleplerinin yer aldığı bir torba yasa bekliyoruz. Memur ve memur emeklilerimizin acil çözüm bekleyen sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI