Atatürk

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ HATAY’DA KURUM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Genel Başkan Yardımcılarımız Vedat Ulu ve Emrah Coşkun 4-8 Aralık 2023 tarihleri arasında Hatay’da hizmet kolumuza bağlı kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi.

Hatay Şube Başkanımız Neslihan Taşyürek ve Şube Başkan Yardımcılarımızın da eşlik ettiği ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcılarımız kurum çalışanlarının sorun ve taleplerini yerinde tespit ederek, Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Kurum amirleri ile de görüşen Genel Başkan Yardımcılarımız taleplerle ilgili istişarede bulundular.

Üyelerimiz ile istişare toplantısında bir araya gelen Genel Başkan Yardımcılarımız Vedat Ulu ve Emrah Coşkun, Toplu Sözleşme ve Hakem Heyeti sürecini anlattı.

Genel Başkan Yardımcımız Vedat Ulu, “Biz Türk Büro-Sen ve Türkiye Kamu-Sen olarak 3600 ek göstergenin 1. Dereceye gelen tüm memurlarımıza verilmesi, Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının GİH’e geçirilmesi, 2008 öncesi ve sonrası emeklilik haklarında düzenleme yapılması, çalışma barışının korunması, memurlarımızın refah payı aldığı bir çalışma hayatı için sendikal mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Emrah Coşkun  “yapılan toplu sözleşme yetkili konfederasyonun beceriksizliği sebebi ile Hakem Heyetine sevk edilmiştir. Bu da gösteriyor ki yetkili konfederasyonun memurları temsil edecek hali kalmamıştır. Yetki Türkiye Kamu-Sen ve Türk Büro-Sen’e verilmelidir. Tüm memurlarımızı Sendikamız ve Konfederasyonumuza davet ediyoruz” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI