Atatürk

ZONGULDAK ŞUBEMİZ CUMHURİYET BAŞSAVCISI ABDURRAHİM ALAN VE ADLİYEYİ ZİYARET ETTİ

Zonguldak Şube Başkanı Köksal Tunçtürk, Şube Başkan Yardımcıları Alaattin Korkmaz ve İlyas Ilgaz Par ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ile Zonguldak Adliyesindeki Savcılık ve Mahkeme kalemlerini ziyaret etti.
Zonguldak adliyesi personellerinin talepleri Başsavcı Alan’a iletildi, sorunlar ve çözümleri bağlamında istişarede bulunuldu. Başsavcı Alan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, başkan Tuçtürk de misafirperverliği için kendisine teşekkür etti.

Kalemlerde çalışan üyelerimiz ve memurlarla bir araya gelinerek Türk Büro-Sen Genel Merkezimizin çalışmaları ve faaliyetleri anlatıldı; personelin talepleri dinlenildi, soruları yanıtlandı. Adliye çalışanlarımızın sorularının ana başlığı Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı olurken talepleri; yükselme sınavlarında yazılı sonrası mülakat uygulamasının kaldırılarak atamaların şeffaf ve adil bir biçimde yapılması oldu.

Memurlarımızla görüşmelerde genel yetkiye de değinen başkan Tunçtürk; üyelerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, yetkili sendikaya üyelikleri devam eden memurlarımızdan sendikalarının kendilerine verilen yetkiyi nasıl, ne yönde ve ne kadar kullandığını sorgulamalarını ve sendikacılığın gerçek adresi olan Türk Büro-Sen’e davet ettiklerini belirtti.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI