Atatürk

ULUCANLAR SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİNDE TEMSİLCİLİK ODAMIZIN AÇILIŞINI YAPTIK

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcılarımız Vedat Ulu, Sami Çam, Nebi Yay, Emrah Coşkun ve Özgür Çelikbaş ile birlikte 07.11.2023 tarihinde SGK Ulucanlar SGM’de Temsilcilik Odamızın açılışına katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Sami Çam, Temsilcilik Odamızın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Türk Büro-Sen olarak, SGK çalışanlarının sorun ve taleplerinin takipçisiyiz. SGK çalışanlarının yoğun olan iş yükü EYT ile daha da arttı, ancak SGK çalışanlarının beklentileri karşılanmadı. Biz Türk Büro-Sen olarak SGK çalışanlarının uzmanlık hakkını biran evvel almaları için mücadele edeceğiz. Bu mücadelede tüm SGK çalışanlarının desteklerini istiyoruz.” dedi.

Genel Başkanımız Türkeş Güney konuşmasında Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının sorun ve taleplerinin takipçisi olduğumuzu belirterek, “SGK çalışanları bu kadar ağır iş yükü altında ezilirken, özlük hakları ile ilgili bir iyileştirme ivedilikle yapılmadır. EYT’nin iş ve işlemleri sebebi ile ağır şartlarda çalışan SGK çalışanlarının iş yükü daha da artmıştır. SGK çalışanlarına, kurum içi uzmanlık hakkı verilmesi ve Sosyal Güvenlik Hizmetleri Sınıfı biran evvel ihdas edilmelidir. Yapılacak düzenlemeler SGK çalışanlarına moral ve motivasyon olacaktır. Türk Büro-Sen olarak SGK çalışanlarının haklarında iyileştirme yapılana kadar, taleplerimizi TBMM nezdinde ve ilgililer ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılışa SGK Ankara İl Müdürü Saffet Temel, Rüzgarlı SGM Müdürü Hüseyin Benli, Ulucanlar SGM Müdürü Ömer Zerey, SGK Şube Başkanımız Osman Vuran, SGK Merkez Şube Başkanımız Levent Bostancı, Ankara ÇSGB Şube Başkanımız Erhan Akgül, Meteoroloji Şube Başkanımız Atıf Atasoy, Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile Ulucanlar SGM çalışanları da katıldı.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI