Atatürk

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI DR. RACİ KAYA SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Raci Kaya, Başkan Yardımcıları Lütfi Aydin ve İsmail Ertüzün ile birlikte 08.11.2023 tarihinde Genel Başkanımız Türkeş Güney’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Sami Çam, Ankara SGK Şube Başkanımız Osman Vuran ile  SGK Merkez Şube Başkanımız Levent Bostancı da hazır bulundu.

SGK çalışanlarının sorun ve taleplerinin de görüşüldüğü iade-i ziyarette, Genel Başkanımız Türkeş Güney, “EYT süreci ile SGK’da yoğun olan iş yükü, daha da arttı. SGK çalışanlarının moral ve motivasyonlarını artırmak ve özlük haklarında iyileştirme yapmak için, SGK taşra teşkilatı uzmanlığı kadrolarının ihdası, 666 Sayılı KHK ile kaldırılan ikramiyelerin yeniden ödenmesi, kamu görevlilerinin 2008 öncesi ve sonrası emeklilik hakları ve memur emeklilerinin mağduriyetini” SGK Başkanı Dr. Raci Kaya’ya iletti.

SGK Başkanı Dr. Raci Kaya ise, “çalışanlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için tüm sosyal paydaşlarımız ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

SGK Başkanı Dr. Raci Kaya’ya nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI