Atatürk

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ HAKKARİ, ŞIRNAK VE AĞRI’DA GÜMRÜK KAPILARINI ZİYARET ETTİ

Genel Başkan Yardımcılarımız Nebi Yay ve Özgür Çelikbaş 12-16 Haziran 2023 tarihleri arasında Hakkari, Şırnak ve Ağrı’da Gümrük Kapılarını ziyaret ettiler.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık ile Ağrı Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, Şırnak İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü, Yüksekova Gümrük Müdürlüğü, Habur Gümrük Müdürlüğü Esendere Gümrük Müdürlüğü, Üzümlü Gümrük Müdürlüğü, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü, Gürbulak Gümrük Müdürlüğü, Doğubayazıt Gümrük Müdürlüğü, Hakkari Ticaret İl Müdürlüğü, Hakkari 112 AÇM, Ağrı Tutak ve Patnos ilçelerinde hizmet kolumuza bağlı kurum çalışanlarını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcılarımız, çalışanların sorun ve taleplerini yerinde tespit ederek, Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Genel Başkan Yardımcılarımız ayrıca Habur Gümrük Kapısı, Esendere Gümrük Kapısı ve Gürbulak Gümrük Kapısında Gümrük çalışanlarımıza yapılan saldırı ve uygulanan şiddete karşı da basın açıklaması yaptılar.

Ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcılarımıza Şırnak Şube Başkanımız Abdurrahman İnal, Şube Yöneticileri ile Ağrı Şube Başkanımız Celalettin Yıldırım ve Şube Yöneticileri eşlik etti.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI