Atatürk

KIRIKKALE ŞUBEMİZİN TEMSİLCİLİK ODASININ AÇILIŞINI YAPTIK

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcılarımız Vedat Ulu, Özkan Ulupınar, Sami Çam, Emrah Coşkun ve Özgür Çelikbaş ile birlikte 03.05.2023 tarihinde Kırıkkale Şubemizin Temsilcilik Odasının açılışına katıldı.
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Abalı, Konfederasyonumuza bağlı Sendikaların Kırıkkale Şube Başkanları ve TÜRKAV Şube Başkanının ile Kırıkkale Şube Balkan’ımız Sabri Turgut ve Şube Yönetimimizin katıldığı açılışta Genel Başkanımız Türkeş Güney, temsilcilik odamızın hayırlar vesile olmasını temenni ederek, memurlarımıza çağrıda bulundu.
Güney, “Memurlarımızın ekonomik, sosyal ve özlük haklarını iyileştirmek için toplu sözleşme masasına yetkili Sendika olarak oturmak zorundayız. Kurum sendikalarının memurlarımıza hiç bir faydası yoktur. Aksine mevcut yetkili sendikanın yine yetkili olmasına hizmet eder. Yetkiye en yakın Sendika Türk Büro-Sen’dir. Hizmet kolumuzdaki tüm çalışanları Sendikamıza davet ediyorum” dedi.

Kırıkkale Defterdarı Yaşar Derinkuyu’yu da ziyaret eden Genel Başkanımız Türkeş Güney, çalışanların talep ve istekleri üzerine istişarede bulundu.

Genel Başkan Yardımcımız Sami Çam Kırıkkale SGK Müdürü Hüseyin Akturan’ı ve SGK çalışanlarını ziyaret ederek, EYT sürecinde yaşanan sıkıntılarla ilgili Sendikamızın çalışmalarını iletti.

Genel Başkan Yardımcılarımız Özkan Ulupınar ve Özgür Çelikbaş Kırıkkale Defterdarı Yaşar Derinkuyu ve Kırıkkale İl Nüfus Müdürünü ziyaret ederek, Nüfus çalışanlarının sorun ve taleplerini, sendikamızın talepler ile ilgili çalışmalarını aktardılar.

Genel Başkan Yardımcımız Emrah Coşkun ise Kırıkkale Şube Yönetimimiz ile birlikte Kırıkkale Adliyesi Başsavcısını ziyaret ederek, Adalet çalışanlarının sorun ve taleplerini görüştü.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI