Atatürk

İSTANBUL 7 NOLU ŞUBEMİZİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul 7 Nolu Şubemiz Olağanüstü Genel Kurulunu 29.04.2023 tarihinde gerçekleştirdi.

Genel kurula Genel Başkan Yardımcılarımız Sami Çam ve Emrah Coşkun, İstanbul Şube Başkanlarımız ve Şube Yöneticilerimiz, Delegelerimiz ile çok sayıda davetli katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurulda Genel Başkan Yardımcımız Emrah Coşkun divan başkanlığını yürüttü.

Genel Başkan Yardımcımız Sami Çam, “Biz Türkiye Kamu-Sen olarak 30 yıllık bir kuruluşuz. Memurun derdini kendi derdimiz edinerek, bu günlere geldik. Bildiğiniz üzere tüm memurlarımızın gündeminde şuan 3600 ek göstergenin 1. Dereceye gelen tüm memurlarımıza verilmesi var. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Yardımcı hizmetler Sınıfı miadını doldurmuştur. YHS kaldırılmalı, bu sınıfta çalışanlar GİH’e geçirilmelidir. Emeklilerimiz ve kamu işçilerimiz için düzenlemeler yapılıyor. Günümüz ekonomik şartları düşünüldüğünde memurlarımıza da mutlaka en az kamu işçilerine yapılan zam kadar ek zam yapılmalıdır.

Büyükşehirlerde ve sahil bandında yaşayan memurlarımıza mutlaka kira yardımı yapılmalı, yine büyükşehir tazminatı ödenmelidir.

Adalet çalışanlarının sorunlarını biliyoruz. Adalet Hizmetleri Sınıfı oluşturulması, Adalet çalışanlarına Uzman Zabıt Katipliği kadrosu verilmesi, Adalet çalışanlarının da 4483 Sayılı Memurların Muhakemat Kanunu kapsamında yargılanmalarını içeren kanun tekliflerimizi TBMM’ye ilettik.

Memurlarımızın ekonomik, sosyal ve özlük haklarını iyileştirmek için toplu sözleşme masasına yetkili Sendika olarak oturmak zorundayız. Kurum sendikalarının memurlarımıza hiç bir faydası yoktur. Aksine mevcut yetkili sendikanın yine yetkili olmasına hizmet eder. Yetkiye en yakın Sendika Türk Büro-Sen’dir. Hizmet kolumuzdaki tüm çalışanları Sendikamıza davet ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından oylama işlemine geçildi.

Türk Büro-Sen olarak İstanbul 7 Nolu Şube Yönetimimize başarılar dileriz.

Yapılan oylama sonucu oluşan yönetim aşağıdaki gibidir.

Okan Sakar
Burhan Demir
Deniz Peçen
Özlem Ercan
Abdullah Karaman
Mustafa Biber
İlker Avcı

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI