Atatürk

ANKARA ŞUBE YÖNETİCİLERİMİZ VE TEMSİLCİLERİMİZLE İSTİŞARE TOPLANTIMIZI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

Ankara Şube Başkanlarımız, Şube Yöneticilerimiz ve Temsilcilerimizin katılımı ile 04.05.2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz istişare toplantımıza MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sayın Yaşar Yıldırım ile Türkiye Kamu-Sen önceki Genel Başkanımız ve MHP Ankara Milletvekili Adayımız Önder Kahveci, Konfederasyonumuza bağlı Sendikalarımızın Genel Başkanları ve Genel Merkez Yöneticileri katıldı.
Genel Başkanımız Türkeş Güney konuşmasında, tüm memurlarımıza çağrı yaparak, “Memurlarımızı 12 yıldır yoksulluğa mahkum eden Sendikalardan kurtulmak, memurun alım gücünü artırmak için Türkiye Kamu-Sen’imize bağlı Sendikalara üye olmanın tam zamanıdır. Türk Büro-Sen büro hizmet kolunda yetkiye en yakın sendikadır. Hizmet kolumuzdaki tüm memurlarımızı maaşları, diğer ücretleri ve özlük haklarını iyileştirmek için Sendikamız Türk Büro-Sen’e üye olmaya davet ediyorum” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, “Türkiye Kamu-Sen memurlarımızın göz bebeğidir. MHP olarak her daim memurlarımızın sorunlarının çözüm kapısı olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.
Türkiye Kamu-Sen önceki Genel Başkanımız ve MHP Ankara Milletvekili Adayımız Önder Kahveci ise, “Türk Memurunun her daim güçlü sesi olan Türkiye Kamu-Sen Yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ediyorum. Türk Memurunun güçlü sesi olarak TBMM’de çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI