Atatürk

YETKİ YOLUNDA, ŞUBE BAŞKANLARIMIZ VE İL TEMSİLCİLERİMİZ İLE ONLİNE 1. GRUP DEĞERLENDİRME TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcılarımız Vedat Ulu, Özkan Ulupınar, Sami Çam, Nebi Yay, ve Özgür Çelikbaş 07.03.2023 tarihinde online olarak Adana, Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır Şube Başkanlarımız ve İl Temsilcilerimiz ile Yetki Süreci istişare toplantısı yaptı.

 

Genel Başkanımız Türkeş Güney, 3600 ek gösterge, EYT sonrası iş yükü artan SGK çalışanlarının özlük haklarında düzenleme yapılması ve Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının GİH’e geçirilmesi taleplerimizi yineleyerek, “Türk Büro-Sen olarak yetki yolunda emin adımlarla ilerlerken, taleplerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Toplu Sözleşme masasında yetkili Sendika olacağız, memurlarımızın gözünü eşantiyon ile boyamaya çalışan, memuru açlığa ve banka promosyonlarına muhtaç eden sendikalardan kurtaracağız. ” dedi.

Genel Başkanımız Türkeş Güney, “Hazırladığımız Kanun Tekliflerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıdık. Kanun Tekliflerimiz  ile memurlarımızın özlük haklarında iyileştirme yapılması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kurumlar bazında gerçekleştirdiğimiz Çalıştaylarımızda Türkiye’nin dört bir yanından üyelerimizin katılımlarıyla, sorunları tespit ederek, çözüm makamlarına iletmeye devam ediyoruz.

Türk Büro-Sen olarak 31 yıllık bilgi birikimimiz ve tecrübemiz ile her daim Türk Memurunun yanında olarak, sorunlarının çözüm kapısı olduk.

5 Mart 2022 tarihli 7. Olağan Genel Kurulumuzda belirttiğimiz üzere; Türk Büro-Sen hizmet kolunda geriden gelen Sendika değil, hizmet kolumuzda nabzı tutan Sendika olacak, dedik. Bugün Türk Büro-Sen, Büro Hizmet kolunda nabzı tutan, gündemi belirleyen ve tüm çalışmaları yakından takip edilen tek Sendikadır. Hizmet kolumuzdaki tüm memurlarımızı yetkiye en yakın Sendika olan Türk Büro-Sen’e davet ediyorum” dedi.

İstişare toplantımız Şube Başkanlarımız ve İl Temsilcilerimizin konuşmaları ile tamamlandı.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI