Atatürk

TÜRK BÜRO-SEN EHLİYET VE LİYAKATI TÜM ÇALIŞMALARININ TEMELİNE ALAN BİR SENDİKADIR

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI TÜRKEŞ GÜNEY’İN YAZILI BASIN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz yıl 5-6 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan Genel Kurulumuz sonrasında göreve geldiğimiz 1 yıllık süre zarfında, hizmet kolumuza bağlı 52 Kamu Kurum ve Kuruluşunda Sendikamız Türk Büro-Sen bayrağını dalgalandırmak için mücadele ettik.

5 Mart 2022 tarihli 7. Olağan Genel Kurulumuzda belirttiğimiz üzere; Türk Büro-Sen hizmet kolunda geriden gelen Sendika değil, hizmet kolumuzda nabzı tutan Sendika olmuştur. Bugün Türk Büro-Sen, Büro Hizmet kolunda nabzı tutan, gündemi belirleyen ve tüm çalışmaları yakından takip edilen tek Sendikadır.

Bir yıllık zaman diliminde;

Hizmet Kolumuza bağlı Kurum ve Kuruluşlarda çalışan Devlet Memurlarımızın Özlük haklarında iyileştirme yapılması için hazırlamış olduğumuz Kanun Tekliflerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıdık.

Sosyal Medya üzerinden yapmış olduğumuz Hashtag çalışmaları ile kamu çalışanlarının talep ve beklentilerini kamuoyuna taşıdık.

Devlet Memurlarımızın özlük hakları başta olmak üzere, yapılan hain saldırılar da dahil yazılı basın açıklamalarımız, kurum amirleri ile görüşmelerimizde çözüme kavuşması gereken taleplerimizi her daim dile getirdik.

Kurumlar bazında gerçekleştirdiğimiz Çalıştaylarımız ile Türkiye’nin dört bir yanından üyelerimizin katılımlarıyla, sorunları tespit ederek, çözüm makamlarına ilettik.

Türk Büro-Sen olarak 31 yıllık bilgi birikimimiz ve tecrübemiz ile her daim Türk Memurunun yanında olarak, sorunlarının çözüm kapısı olduk.

Ehliyet ve liyakatı çalışmalarımızın temeline alarak, her şart altında üyelerimizin hak ve menfaatlerinin yılmaz savunucusu olduk.

81 ilde 90 adet Şubemiz, 22 İl ve 228 İlçe temsilciliğimiz ile her daim memurlarımızın hizmetinde olduk.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük afet sonrasında ise, kendimizi “Bizim İlkemiz, Önce Ülkemiz”  şiarı ile Milletimizin hizmetine adadık.

Ayni ve Nakdi yardımlarımız ile 11 ilimizde Aziz Milletimizin yaralarını Devlet Millet hep birlikte el ele sarmak için gayret ettik.

31 yıl önce çıktığımız bu yolda, aynı inanç ve kararlılıkla hak mücadelemize devam ettiğimiz bu kutlu davada, üyelerimizden tüm teşkilat yöneticilerimize kadar, bu hak davasına ömrünü adamış herkese teşekkür ederiz.

Türk Büro-Sen, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her platformda üyelerinin hak ve menfaatlerinin yılmaz savunucusu olacaktır.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI