Atatürk

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ İSTANBUL’DA ADLİYELER VE GÜMRÜK MÜDÜRLÜKLERİNİ ZİYARET ETTİ

Genel Başkan Yardımcılarımız Sami Çam ve Özgür Çelikbaş 13 – 17 Mart 2023 tarihleri İstanbul’da Adliyeler ve Gümrük ve Dış Ticaret Müdürlüğüne bağlı Gümrük Müdürlüklerini ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında Bakırköy Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Üyesi Cem Karaca, Bölge Adliye Komisyon Başkanı Hüseyin Kılıç, İstanbul Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yardımcıları Hüseyin Kanburoğlu ve Hüsnü Kemal Akgül, Muratbey Gümrük Müdürü Metin Gürbüz, Yeşilköy Gümrük Müdürü Erkan Yaman, Bakırköy Tasfiye İşletme Müdürü Suzan Saçlı,

Çalışanların sorun ve taleplerini yerinde tespit ede Genel Başkan Yardımcılarımız, Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdi. 3600 ek göstergenin 1. Dereceye yükselen tüm memurlarımıza verilmesi, YHS’nin GİH’e geçirilmesi, sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi ile ilgili çalışmalarımız hakkında bilgi veren Genel Başkan Yardımcılarımız, Adalet Hizmetleri Sınıfı oluşturulması ve Kurumiçi Uzman Katiplik Hakkı verilmesi için hazırladığımız kanun tekliflerimizi TBMM’ye ilettik. Adalet çalışanlarının 666 sayılı KHK ile ellerinden alınan haklarının iade edilmesi için mücadeleye devam ediyoruz. Gümrük Muhafaza Teşkilat Kanunu Teklifi” ile “Gümrük Muayene Memurlarının Gümrük ve Ticaret Denetmeni Kadrolarına Atanması Hakkında Kanun Teklifimizi de TBMM’ye sunduk. Hizmet kolumuzda yetkiye en yakın Sendika Türk Büro-Sen’dir. Tüm memurlarımızın taleplerinin toplu sözleşme masasına götürülmesi gerekmektedir. Bu talepleri 12 yıldır yetkili sendika masaya götürmemiştir. Yetkiye en yakın Sendikamıza üye olarak, bu taleplerin toplu sözleşme masasına taşınmasında, tüm memurlarımızı elini taşın altına koymaya davet ediyoruz” dediler.

Genel Başkan Yardımcılarımıza ziyaretlerde İstanbul Şube Başkan ve Yöneticilerimiz de eşlik ettiler.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI