Atatürk

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ EMRAH AYTEKİN’İ ZİYARET ETTİK

Genel Başkanımız Türkeş Güney 08.03.2023 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emrah Aytekin’i ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız Türkeş Güney, mevcut iş yükü EYT ile daha da artan SGK çalışanlarının ne gecesi ne de gündüzü kalmıştır. Hafta sonu da dahil olmak üzere fedakarca çalışan Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarına Kurumiçi Uzmanlık hakkı mutlaka verilmedir. 666 sayılı KHK ile kaldırılan İkramiyeleri ve tazminatları da yeniden ödenmeye başlanmalıdır. SGK çalışanlarının özlük haklarında yapılacak iyileştirmeler motivasyonlarını yükseltecektir” dedi.

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emrah Aytekin’e Sosyal Güvenlik Çalışanlarına Kurumiçi Uzmanlık Hakkı verilmesi ile ilgili kanun teklifimiz ile çalışanların taleplerini içeren dosyamızı takdim etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emrah Aytekin’e misafirperverliği için teşekkür ederiz.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI