Atatürk

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MALUM SENDİKANIN OYUNCAĞI DEĞİLDİR!

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI TÜRKEŞ GÜNEY’İN YAZILI BASIN AÇIKLAMASI

EYT ve prim borçlarının yapılandırma süreci ile birlikte iş yükü aşırı şekilde artan, daha da artacak olan SGK çalışanları adına, hizmet kolumuzdaki malum sendika, SGK çalışanlarının özlük ve mali haklarını bahane ederek, kuruma bağlı işyerlerinde çeşitli eylemler yapacağını duyurmuş olup, malum sendikanın amacının hak aramak olmadığına inanan SGK çalışanları, eyleme iştirak etmemiştir.

Eylem kararları SGK çalışanları nezdinde itibar görmeyen malum sendikanın idareci kılığındaki militanları devreye girmiş, “vatandaşımız mağdur olmasın” diye görevlerini yapmaya çalışan Türk Büro-Sen üyelerine yönelik; baskı, mobbing ve fiziki saldırılara varan eylemlerde bulundukları teşkilatımız tarafından bizlere iletilmiştir.

Şunu malum sendika ve yandaşı olan idareci kılığındaki militanları iyi duysun; Türk Büro-Sen üyelerine bu tür davranış ve eylemlerde bulunan idareci vasfı olmayan, malum sendikanın yandaşları, size dünyayı hukuk içinde dar ederiz. Haddinizi bilin. Özellikle Kayseri SGK İl Müdürü, Kocaeli SGK İl Müdür Yardımcısı Süleyman Soydan ve Gebze SGM Müdürü, Sendikamız üyelerine yaptıklarınızı biliyoruz. Hesabını hukuk çerçevesi içinde soracağız.

Bir sözümüzde SGK kurumunun yöneticilerine; Yönettiğiniz kurum, “malum sendikanın oyuncağı, at oynattığı bir kurum” görüntüsü veriyor. Kurumunuza bağlı iş yerlerinde çalışma düzenini ve disiplini sağlamakla görevli atamış olduğunuz idareciler (!) düzen bozmakla, görevini yapmaya çalışan şerefli Türk Büro-Sen üyelerine baskı ve mobbing yapmakla meşgul. Kurumunuza sahip çıkın!

Türk Büro-Sen’in şerefli mensupları, samimiyetine inanmadığımız eylem kararına katılmıyoruz. Ancak, sendikamız üyelerinin de mağdur olmasına, mağdur edilmesine asla müsade etmeyiz. Bu süreçte Sendikamızın yapacağı açıklamaları takip etmenizi özellikle rica ediyorum.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI