Atatürk

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ DEPREM BÖLGESİNDE KAMU GÖREVLİLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

Genel Başkan Yardımcılarımız Özkan Ulupınar, Nebi Yay, Emrah Coşkun ve Özgür Çelikbaş Deprem Bölgesinde Kamu Görevlilerimizi ziyaret ettiler.

 

Genel Başkan Yardımcılarımız Özkan Ulupınar ve Emrah Coşkun 20-23 Şubat 2023 tarihleri arasında Adana, Osmaniye, İskenderun, Hatay Dörtyol, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da;

Genel Başkan Yardımcılarımız Nebi Yay ve Özgür Çelikbaş ise 20 – 26 Şubat 2023 tarihleri arasında Batman, Siirt, Bitlis, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da  hizmet kolumuza bağlı kurumlarda çalışan Görevlilerimiz ve Kurum Amirleri ile görüşen Genel Başkan Yardımcılarımız, ülke olarak içinden geçtiğimiz Afet felaketinin altından hep birlikte el ele vererek kalkacağız. Bu süreçte Kamu Görevlilerimizin de halen deprem travması yaşadığını unutmamalı ve Cumhurbaşkanlığının 2023/5 sayılı Genelgesinde belirtilen esnek çalışma, uzaktan çalışma ve dönüşümlü çalışma modellerinin uygulanması, kamu çalışanlarının kurum amirlerince mesaiye zorlanmaması gerektiğini”  ifade ettiler.

 

Ayrıca Genel Başkan Yardımcılarımız Kurum Çalışanlarının taleplerini de dinleyerek hazırladıkları raporu Genel Merkezimize ilettiler. Genel Başkan Yardımcılarımıza ziyaretlerinde Şube Başkan ve Yöneticilerimiz de eşlik ettiler.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI