Atatürk

DEVLET MİLLET, EL ELE

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcımız Nebi Yay ile birlikte 09.02.2023 tarihinde Afet Bölgelerinden Adıyaman’ı ziyaret etti. Genel Başkanımız Türkeş Güney değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi;
Türkiye Kamu-Sen heyeti olarak, depremden en fazla etkilenen illerimizden Adıyaman’ı ziyaret ettik. Maalesef Adıyaman’daki tablo dayanılır gibi değil, çok sayıda enkaz kaldırılmayı, enkazların başında yakınlarını bekleyen insanlarımız var. Diğer bir sıkıntı, alt yapı tamamen çökmüş, su yok, kanalizasyon çalışmıyor.
Çok sayıda kamu görevlisi getirilmiş diğer illerden, onlar bu sıkıntılar içinde görevlerini yapmaya çalışıyor, Tunceli Valimiz Mehmet Ali Özkan ve Bitlis Valimiz Oktay Çağatay buradalar, kendilerini ziyaret edip, geçmiş olsun ve iyi çalışmalar dileklerimizi ilettik. Çok sayıda yakınını kaybeden İl Temsilcimiz Adem Seçilmiş’e, Önceki Dönem MHP MYK üyemiz Selim Çakır’a da başsağlığı ve sabırlar diledik.
Adıyaman’a giriş yolu, milletimizin, kamu kurumlarının ve özel sektör şirketlerimizin yardımlarını taşıyan tırlarla, kamyonlarla dolu, bu yüzden Adıyaman’a 3 saatte girebildik. Şu zor günlerde en büyük teselli kaynağımız, Devlet-Millet kaynaşmasını en üst seviyede görmek oluyor.
Depremden etkilenen bütün illerimizde olduğu gibi, Adıyaman’da da çok sayıda yıkılmış ve ağır hasarlı konutların olması, bu nedenle biran evvel çadır kentlerin kurularak, evi yıkılan, kullanılamaz hale gelen insanlarımızın, çadır kentlere yerleştirilmesi önceliklidir.
Cenab-ı Allah devletimizin milletimizin yardımcısı olsun. Bu zor günleri el ele birlikte atlatacağız.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI