Atatürk

SAVUNMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ SINIFI İHDAS EDİLMESİ TALEBİMİZ HAYATA GEÇİYOR

Bilindiği üzere 15 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Milli Savunma Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarında Çalışan Devlet Memurlarının Talepleri, Sorunları ve Çözüm Önerileri konulu Çalıştayımız sonucunda hazırladığımız Sonuç Raporumuzu kamuoyu ile paylaşmıştık. Söz konusu raporumuzun 1 nci maddesinde, “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda SAVUNMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ SINIFI’nın ihdas edilmesi” talebimiz yer akmaktadır.

Söz konusu Raporumuzu Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bilal Durdalı’ya 20.10.2022 tarihinde, MSB Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu’na da 06.12.2022 tarihinde sunmuştuk. Görüşmelerimizde Personel Genel Müdürü ve Bakan Yardımcısı, Sendikamızın çalışmasını memnuniyetle karşılamış ve taleplerimizi hassasiyetle değerlendireceklerini ifade etmişlerdi.

 

Yine söz konusu raporumuzu MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’a da iletmiştik. Erkan Akçay ise, taleplerimizin takipçisi olacaklarını ifade etmişti.

Bugün itibariyle Milli Savunma Bakanlığı, tüm birimlerinden 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda ilave sınıf olarak Savunma Ve Güvenlik Hizmetleri Sınıfı’nın oluşturulmasına ilişkin görüş ve önerileri talep etmiştir.

 

Çalışma ve taleplerimizin sonucunda söz konusu sınıf ihdas edilmesine ilişkin çalışmaların başlatılmış olmasından son derece memnun olduğumuzu ve konunun takipçisi olacağımızı ifade ederiz.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI