Atatürk

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ KARAMAN’DA HİZMET KOLUMUZA BAĞLI KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Genel Başkan Yardımcılarımız Özkan Ulupınar, Sami Çam ve Nebi Yay, Karaman İl Temsilcimiz Celalettin Kutbay ile birlikte 11-13.01.2023 tarihleri arasında Karaman’da hizmet kolumuza bağlı kurumları ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında Karaman Defterdarı, Karaman Başsavcısı, Merkez İlçe Nüfus Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürü, ile görüşen Genel Başkan Yardımcılarımız ayrıca Adliye, Nüfus Müdürlüğü, 112 AÇM Müdürlüğü, SGK il Müdürlüğü, Defterdarlık, Vergi Dairesi, İŞKUR ve Ticaret İl Müdürlüğü çalışanlarını da ziyaret ettiler.

Çalışanların sorun ve taleplerini yerinde tespit eden Genel Başkan Yardımcılarımız, Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Ayrıca Genel Başkan Yardımcılarımız Karaman Şubemizce düzenlenen “Birlik ve Beraberlik” etkinliğinde üyelerimiz ile bir araya geldi. Etkinliğe Konya 1 Nolu Şube Başkanımız Mesut Özden, Konya 2 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Efe, Türkav Karaman İl Başkanı ile çok sayıda üyemiz katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Sami Çam konuşmasında, Sendikamızın 3600 ek gösterge, sözleşmeli çalışanların kadroya alınması, YHS sınıfı çalışanlarının GİH’e geçirilmesi ve seyyanen ek zam talebimizle ilgili bilgi verdi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI