Atatürk

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ DİYARBAKIR’DA HİZMET KOLUMUZA BAĞLI KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Genel Başkan Yardımcılarımız Sami Çam ve Özgür Çelikbaş, Şırnak Şube Başkanımız Abdurrahman İnal ve Diyarbakır İl Temsilcimiz Şükrü Bozgan ile birlikte 16-20 Ocak 2023 tarihleri arasında Diyarbakır’da hizmet kolumuza bağlı kurumları ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında Valilik, SGK, İŞKUR, Adliye, Maliye, Gelir İdaresi, TÜİK, 112 AÇM, Kayapınar Kaymakamlığı, İlçe Nüfus Müdürlüğü ile Bismil ve Silvan ilçelerinde hizmet kolumuza bağlı kurumlarda, kurum Çalışanlarının sorun ve taleplerini yerinde tespit eden Genel Başkan Yardımcılarımız, kurum amirleri ile görüşerek talepleri iletti.

Ziyaretlerin ardından Temsilcilerimiz ile istişare toplantısında bir araya gelen Genel Başkan Yardımcılarımız Sendikamızın çalışanları hakkında bilgi verdi.

Genel Başkan Yardımcımız Sami Çam, 3600 ek göstergeye 1. Dereceye yükselen GİH ve THS’deki tüm memurlarımızın dahil edilmesi ve YHS’nin GİH’e geçirilmesi ve Sözleşmelilerin kadroya alınması ile ilgili çalışmalarımız hakkında bilgi vererek, “Memurlarımızı banka promosyonuna muhtaç eden malum sendika, şimdi de memurlarımızın gözünü promosyon ile boyamaya çalışıyor. Memurlarımızın kulaklığa, çantaya ihtiyacı yoktur. Memurlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesine, maaşlarının günümüz ekonomik şartlarına göre güncellenmesine ihtiyaç vardır. Biz Türk Büro-Sen olarak, memurlarımıza toplu sözleşme masasında değişiklik yapma zamanı geldiğini hatırlatıyoruz. Masada memurun haklarını savunmayanlara dur demek zorundayız. Tüm memurlarımızı yetkiye en yakın sendika Türk Büro-Sen’e üye olmaya davet ediyorum” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI