Atatürk

SGK ÇALIŞANLARINA İKRAMİYE, FAZLA MESAİ VE SOSYAL GÜVENLİK TAZMİNATI VERİLMESİ KANUN TEKLİFİMİZİ MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAŞAR YILDIRIM’A İLETTİK

Genel Başkanımız Türkeş Güney, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’ı ziyaret ederek, EYT sonrası iş yükü daha da artan Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının özlük haklarında iyileştirme yapılmasını öngören kanun teklifimizi iletti.

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanları mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmakta olup, EYT sonrası iş yükü daha da artmıştır. Büyük özveri ile çalışan Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının haklarında iyileştirme yapılmalıdır.” Dedi.

Türk Büro-Sen olarak hazırladığımız ve Sosyal Güvenlik Tazminatı ödenmesi, SGK Çalışanlarının 666 Sayılı KHK ile ellerinden alınan Fazla mesailer ve İkramiyelerin ödenmesini içeren kanun teklifimizi MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’a takdim etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’a, SGK çalışanlarının taleplerine göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkür ederiz.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI