Atatürk

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜ VOLKAN MUTLU COŞKUN’U ZİYARET ETTİK

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcımız Nebi Yay,  Ankara 12 Nolu Şube Başkanımız Atıf Atasoy ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte 06.12.2022 tarihinde Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun’u ziyaret etti.

Çalışanların taleplerinin görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız Türkeş Güney Meteoroloji Çalışanları ile gerçekleştirdiğimiz çalıştayımızdan çıkan sonuçları Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun’a aktardı.

Ayrıca Genel Başkanımız “ EuroControl’den gelen havacılık tazminatlarının artırılarak ve düzenli ödenmesi, 2022 yılında ödenmeyen havacılık tazminatının ivedilikle ödenmesi, ek ödemelerin genel bütçeye dahil edilmesi, Görevde Yükselme sınavı açılması” taleplerimizi de tekraren Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun’a iletti.

Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun’un gayretleri ile DHMİ’den alınan havacılık tazminatı tutarı 2023 yılı için artırılmış, havacılık gelirlerinden hazineye ödenen hazine hissesinin de düşürülmesine yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Bu yolla da personele yapılacak ödemelerde rahatlık sağlanacağı görülmekte olup, Türk Büro-Sen olarak, personelimiz lehine olan bu çalışmaları takdir ve takip ettiğimizi de ifade eder, Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun’a misafirperverliği için teşekkür ederiz.

 

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI