Atatürk

ANKARA SGK ŞUBEMİZ SİTELER SGM VE KEÇİÖREN SGM ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Ankara SGK Şube Başkanımız Osman Vuran, Şube Başkan Yardımcılarımız Serdar Yılmazer, Serkan Köseoğlu, Serkan Sağlam ve Tuğcan Taş ile birlikte Siteler ve Keçiören Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.

Siteler SGM Müdürü Berrin Nihal Tecimer ile de görüşen Şubemiz çalışanların taleplerini aktardı.

Ankara SGK Şube Başkanımız Osman Vuran, “Çalışanlarımızın hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve verimliliğin artırılması için; Nüfusumuzun tamamına hizmet üreten tüm SGK çalışanlarımıza sosyal güvenlik tazminatı ödenmelidir. Yılda iki kez ödenen ikramiye tüm çalışanlarımıza verilmelidir. İş yükünün yoğunluğu göz önünde bulundurularak fazla mesai uygulaması ay ve yıl bazında sınırlandırılmadan hak eden tüm çalışanlarımıza verilmelidir. SGK çalışanı memurlarımızın Kurumiçi İcra, İşveren, Tahsis, vb ihtisas sahibi oldukları alanlarda uzmanlıklar mutlaka ihdas edilmeli ve bu kadrolara uygun ücretlendirme yapılması” taleplerimizi SGM Müdürü Berrin Nihal Tecimer’e aktardı.

Keçiören SGM çalışanları ile de bir araya gelen Ankara SGK Şube Yönetimimiz, Merkez Müdürü Nermin Aldırmaz’a “maalesef çok yoğun iş yükünün olduğu Merkezimizde fiziki mekânın hizmet üretmede yetersiz kaldığı” konusunu aktardı.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI