Atatürk

“HİZMET KOLUMUZDAKİ BÜTÜN KAMU GÖREVLİLERİNİ YETKİYE EN YAKIN SENDİKA OLAN TÜRK BÜRO-SEN’E DAVET EDİYORUM”

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcılarımız Vedat Ulu, Özkan Ulupınar, Sami Çam ve Nebi Yay ile birlikte 20.11.2022 tarihinde Samsun’da; Samsun, Giresun, Çorum, Amasya, Gümüşhane ve Ordu Şube Başkan ve Yöneticilerimiz ile bir araya geldi.

Memurların sorunları ve çözüm yolları hakkında istişare edilen toplantıda Genel Başkanımız Türkeş Güney, “3600 ek gösterge ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. GİH VE Teknik Hizmetler Sınıfı çalışanlarının 2 ve 4 yıllık üniversite mezunu olanların tamamına 3600 ek gösterge verilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin başta olmak üzere, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’a ilettik. Yardımcı hizmetler sınıfı çalışanlarının GİH’e geçirilmesi, sözleşmeli çalışanlara şartsız kadro verilmesi taleplerimizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Özellikle Büyükşehirlerde ve sahil bandında yaşayan memurlarımıza kira yardımı, yemek yardımlarının da ayni değil nakdi ödenmesi için çalışmalar yapıyoruz.

Biz talep makamıyız, memurlarımızın taleplerini  iletmek ve çözüm önerileri sunmak için Toplu Sözleşme Masasına yetkili olarak oturmak zorundayız.

Memurlarımızın bugün yaşadığı bir ekonomik sıkıntıların sebebi toplu sözleşme masasında zam istemeyi unutan malum konfederasyondur. Kurum sendikalarının ise yasa sebebiyle toplu sözleşme masasına oturması söz konusu bile değildir. Bu sebeplerle memurlarımızın kaybedecek zamanı kalmamıştır. Banka promosyonuna muhtaç hale gelen memurlarımızı bu sendikalardan kurtarmak zorundayız. Hizmet kolumuzdaki bütün kamu görevlilerimizi yetkiye en yakın Sendika olan, Türk Büro-Sen’e davet ediyorum” dedi.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI