Atatürk

TBMM’DE EK GÖSTERGE, SÖZLEŞMELİLERE KADRO VE YARDIMCI HİZMETLİLERİN GİH’E GEÇİRİLMESİ KONUSUNDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Genel Başkanımız Önder Kahveci ve Türkiye Kamu-Sen heyeti MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ı TBMM’de ziyaret etti.

3600 EK GÖSTERGE

TBMM’de kanunlaşan ve 1 Ocak’ta yürürlüğe girecek olan 3600 ek gösterge düzenlemesinden faydalanamayan başta şefler, araştırmacılar, teknikerler ve birinci derecedeki kamu görevlileri olmak üzere hak eden bütün personelin 3600 ek gösterge uygulamasından yararlanması için gerekli girişimlerimiz devam ediyor.

Genel Başkanımız Önder Kahveci yapılan görüşmelerde, ek göstergeden faydalanamayan kamu görevlilerinin de düzenlemeye dahil edilmesine ilişkin hazırladığımız kanun tekliflerini her iki grup başkan vekiline sundu.

SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO

Genel Başkanımız Önder Kahveci, ayrıca sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi konusunu da gündeme getirerek, istisnasız olarak bütün güvencesiz personelin kadroya geçirilmesi konusundaki ısrarımızı bir kez daha yineledi.

KAHVECİ: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA SONUÇ ALINCAYA KADAR GİRİŞİMLERİMİZ DEVAM EDECEK

Bu konuda Türkiye Kamu-Sen’in konuya ilişkin hazırladığı kanun teklifini Grup Başkanvekillerine ileten Genel Başkan Önder Kahveci, TBMM’deki görüşmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “3600 ek gösterge ve sözleşmeli personele kadro konusunda yürüttüğümüz çalışmalara bugün TBMM çatısı altında devam ettik. Bu iki konuda hazırladığımız teklif ve raporlarımızı Ak Parti ve MHP Grup Başkanvekillerine ilettik. Ayrıca yardımcı hizmetlilerin Genel İdari Hizmetler sınıfına dahil edilmesi konusunda ki talebimizi bir kez daha dile getirdik.

Yapılacak düzenlemeler ile kamu görevlerini mutlu edecek güzel sonuçlara ulaşacağımıza inancım sonsuzdur. Kamu görevlilerinin beklenti ve taleplerini yetkili mercilere iletmek ve sonuç odaklı çözüm önerilerimizle çalışma barışına katkı sağlamak temel hedefimizdir.

Türkiye Kamu-Sen olarak çalışma hayatının gündeminde yer alan konulara ilişkin çaba ve gayretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz Her platformda yaşanan sorun ve sıkıntıları dile getirecek, çözüm için gayret göstereceğiz” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI