Atatürk

NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRÜ ŞEFİK AYGÖL’E NÜFUS ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI İLETTİK

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcımız Özkan Ulupınar, Ankara 7 Nolu Şube Başkanımız Akın Yeşilyurt, Şube Başkan Yardımcılarımız Oğuzhan Erbay ve Mehmet Köse ile birlikte 31.10.2022 tarihinde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl’ü ziyaret etti.

Nüfus Müdürlüklerinde randevu sürelerinin kısaltılması ile birlikte iş yoğunluğu artmış hafta içi 09:00 -18:00, hafta sonu ise 09:00-15:00 arası çalışma yapılmaya başlanmıştır.

Genel Başkanımız Türkeş Güney, “İş yoğunluğu sebebi ile yapılan fazla mesailerin ücretleri yetersizdir. Ayrıca yoğun çalışma sebebi ile vatandaş ile memurlar arasında tartışma yaşanabilmekte, durum fiziki saldırıya dönmeden can güvenliklerinin de sağlanması gerekmektedir” dedi.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl ise, İş yoğunluğunun farkında olduklarını ancak bu durumun geçici olduğunu, bu sistemin 2 ay süreceğini ifade ederek, “Nüfus çalışanlarının fazla mesai ücretlerinin daha önceden olduğu gibi 5 katı olarak ödenmesi için gerekli çalışmaları da Sendikanız ile yürütelim. Ayrıca randevu sayısı artan ilçelerde de kaymakamlık personellerinden destek alarak, Nüfus çalışanlarının yükünü hafifletmeye çalışıyoruz. Bu 2 aylık süreçte Nüfus çalışanlarımızın özverili çalışmalarını göz ardı etmeyeceğiz” dedi.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl’e misafirperverliği için teşekkür ederiz.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI