Atatürk

İSTANBUL MİSAFİRHANEMİZİN AÇILIŞINI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

Geçtiğimiz yıl temelini attığımız Türkiye Kamu-Sen İstanbul misafirhanemizin açılışını coşku ve heyecanla gerçekleştirdik.
Başta Genel Başkanımız Önder Kahveci olmak üzere, TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, sendikalarımızın Genel Başkanları, Genel Merkez Yöneticilerimiz, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri, il temsilcilerimiz, şube başkanlarımız ve çok sayıda davetli törenimize katılarak bu güzel güne ortak oldu.

REMZİ ÖZMEN: İSTANBUL’DA MİSAFİRHANEMİZ ÇOK ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILAYACAK

Uluslararası Kuran-ı Kerim yarışması birincisi, Üsküdar Pazarbaşı Camii İmam hatibi Adem Bilgetay’ın Kuran-ı Kerim Tilaveti ve yaptığı duanın ardından kürsüye gelen İstanbul İl Temsilcimiz Remzi Özmen, “Bir yıl önce heyecanla temelini attığımız misafirhanemizi bugün törenle açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Allah teşkilatımızı, birliğimizi daim etsin. Üyelerimizden alınan aidatlar bugün kocaman bir eser olarak karşımızda. Bu misafirhane yıllardır eksikliğini hissettiğimiz önemli bir boşluğu dolduracaktır. Bugün önemli bir gündür, şu anda tarihi bir an yaşıyoruz. İyi ki varsınız ve bu mutluluğumuza ortak oldunuz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

ÖNDER KAHVECİ: BİR YIL İÇİNDE BU GÜZEL ESERİ CAMİAMIZA KAZANDIRMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Genel Başkanımız Önder Kahveci ise “2 Ekim 2021 tarihinde dualarla temelini attığımız misafirhanemizi bugün faaliyete geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün burada ve ekranları başında heyecanımıza ortak olan herkese teşekkür ediyorum “Büyük bir sevdanın, büyük bir mücadelenin adı” sloganıyla yürüdüğümüz bu yolda konfederasyonumuzun kuruluşunda emeği olan değerli büyüklerimizi de saygıyla yad ediyorum. Bugün 530 bini aşan üye sayımızla Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biriyiz. Çalışanlarımızın hak mücadelesi yolunda 30 yıldır önemli bir mücadele veriyoruz. Üyelerimizden kesilen aidatları onlara hizmet olarak geri döndürme gayreti ve çabası içindeyiz.

Ankara başta olmak üzere üç farklı yerde 300 yatak kapasiteli misafirhanemiz var. Bunun yanında kız ve erkek öğrencilerin barınabileceği Türk Eğitim-Sen’in 530 kişilik yurdu var. İstanbul’da da ortaya çıkan misafirhane ihtiyacına kayıtsız kalmadık ve hemen harekete geçtik. Şükürler olsun ki bugün buradaki barınma ihtiyacını karşılamak adına artık Türkiye Kamu-Sen var. İnşaatımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

İstanbul misafirhanemizin 40 odalı, 90 yataklı, konferans salonu ve restoran kısmıyla nezih bir ortam olacağına inanıyoruz. Başka illerimizde de böyle misafirhaneler olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu mutluluğumuza ortak olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, tüm teşkilatımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

YAŞAR YILDIRIM: İSTANBUL MİSAFİRHANESİ MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

Açılış törenimizde katılarak bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ise, memur sendikacılığının lokomotifi Türkiye Kamu-Sen’i çalışmalarından ötürü tebrik etti. Yıldırım; “Türkiye Kamu-Sen’in eserlerine bugün bir yenisini daha ekliyor. Kamu çalışanlarına sundukları bu hizmetten ötürü emeği geçen teşkilat mensuplarınızdan Allah razı olsun. Memur sendikacılığının ne olduğunu, kurumsallaşmanın ne anlama geldiğini, üyelerine nasıl hizmet edilmesi gerektiğini bu çalışmalarınızla gösteriyorsunuz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu güzel misafirhanenin üyelerimize, kamu görevlilerine ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

CELAL ADAN: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Törende konuşan TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan’da, misafirhanemizin milletimize ve kamu görevlilerine hayırlı olmasını diledi. Adan, “Çalışmaları ve yaptığı hizmetlerle ülkemizin en etkin sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Türkiye Kamu-Sen bugün İstanbul’da açtığı misafirhanesi ile bir kez daha farkını ortaya koymuştur. Her alanda kamu görevlileri ve üyelerinin hak ve menfaatleri için çaba sarf eden Türkiye Kamu-Sen’in İstanbul’da hizmete sunduğu bu güzel konukevinin memurlarımıza ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını canı gönülden diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Misafirhanemizin Müteahhiti Nizamettin Kaboğlu, Mimar Kübra Kaboğlu ve Uluslararası Kuran-ı Kerim yarışması birincisi, Üsküdar Pazarbaşı Camii İmam hatibi Adem Bilgetay’a plaket takdim edilirken, misafirhane binamız Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal’ın duasıyla kurdelamız hep birlikte kesildi.

40 ODA, 90 YATAK VE KONFERANS SALONU HİZMETE GİRDİ

İstanbul misafirhanemiz toplamda dokuz kattan oluşurken, 90 yatak kapasitesi ve 40 oda olarak planlandı.

Toplantı ve seminer faaliyetleri de binamız içinde düşünülürken, 83 kişilik konferans salonumuzda bir çok etkinlikte yapılabilecek.

Geleneksel Türk misafirperverliğinin en iyi şekilde sunulmasının hedeflendiği misafirhanemizde konaklayacak olan misafirlerin vakitlerini verimli, konforlu bir şekilde geçirmeleri amaçlanırken, misafirhanemizin planlamasında, hem yenilikçi, aynı zamanda kültürel dokularına bağlı bir tasarım konsepti geliştirildi.

Konfor ve rahatlığın her adımda düşünüldüğü misafirhane binamızın teşkilatımıza, üyelerimize, kamu görevlilerimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

 

İSTANBUL MİSAFİRHANE İLETİŞİM:

0 212 302 05 20

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI