Atatürk

İSTANBUL DARPHANE VE DAMGA MATBAASI GENEL MÜDÜR YARDIMCISI FATİH İÇİN’İ ZİYARET ETTİK VE TEMSİLCİLİK ODAMIZIN AÇILIŞINI YAPTIK

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcımız Sami Çam, İstanbul 4 Nolu Şube Başkanımız Ali Söğüt ve Şube Başkan Yardımcılarımız ile birlikte 11.10.2022 tarihinde İstanbul Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdür Yardımcısı Fatih İçin’i ziyaret etti.

Çalışanların sorun ve taleplerinin görüşüldüğü ziyarette, çözüm önerileri üzerine istişarede bulunuldu.

Daha sonra Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde Temsilcilik Odamızın açılışını yapan Genel Başkanımız Türkeş Güney, “Temsilcilik odamız, memurlarımız ve Sendikamız arasında bir köprü olacaktır. Talep ve isteklerin anında Sendikamıza bildirilmesi ve Sendikamızın çalışmalarının yakından takip edilmesi için köprü olacaktır. Temsilcilik odamız tüm kurum çalışanlarına hayırlı olsun. İş yeri esasına göre kurulan sendikal yapılar sizlere zarar verir. Bu yapılara üyelik ile destek vermek, 10 yıldır memurun hakkını aramayan yetkili sendikanın 1-2 dönem daha yetkili olmasına hizmet eder. Büro iş kolunda kaybedecek zamanımız yok. Kurum sendikaları yüzünden yıllarımızın çalınmasına tahammülümüz yok. Yetkiye en yakın sendika Türk Büro-Sen’dir. Büro iş kolundaki tüm memurlarımızı sendikamıza davet ediyorum.” dedi.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI