Atatürk

“GÜMRÜK MUHAFAZA TEŞKİLATI, KOLLUK GÜCÜ OLMALIDIR”

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcılarımız Vedat Ulu, Emrah Coşkun, Ankara Ticaret Şube Başkanımız Özgür Çelikbaş ve Şube Başkan Yardımcımız Seyfettin Sarı ile birlikte 21.10.2022 tarihinde Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Bekir Can Uslu’yu ziyaret etti.

 

Daha önce TBMM’ye taşıdığımız Gümrük Muhafaza Teşkilatının Kolluk gücü olmasını içeren kanun teklifimizi Genel Başkanımız Türkeş Güney ziyarette Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Bekir Can Uslu’ya takdim etti.

 

Ziyarette Ayrıca Gümrük kapılarında, kahraman ve fedakar gümrük çalışanlarına yapılan saldırılar için, geçmiş olsun dileklerimizi ileten Genel Başkanımız Türkeş Güney, “bu saldırıların son bulması, diğer taraftan saldırganların hak ettikleri cezayı almaları konusundaki düşünce ve taleplerimizi” dile getirdi.

 

Her iki konuda Genel Müdürümüzün de Sendikamızla aynı düşünceleri paylaşması, muhafaza teşkilatı adına bizleri memnun etmiş olup, Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Bekir Can Uslu’ya misafirperverliği için teşekkür ederiz.

 

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI