Atatürk

BOLU ŞUBEMİZ, İSTANBUL BÜYÜKADA VE HEYBELİADA GEZİSİ DÜZENLEDİ

Bolu Şube Başkanlığı üyeleri ile birlikte sonbahar etkinliği olarak İstanbul Büyükada ve Heybeliada’ya günübirlik gezi düzenledi.

 

Havaların yavaş yavaş soğuması ve kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber, sosyal etkinliklere de vakit ayıran Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı, üyeleri için Adalar gezisi düzenledi.

 

Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz ve üyelerin aileleri ile birlikte katıldığı organizyonda rehber eşliğinde, Büyükada ve Heybeliada’da bulunan kültürel merkezler ziyaret edilerek, çeşitli etkinliklere yer verildi.

 

Başkan Kenan Yavuz, Türkiye Kamu-Sen çatısı altında bulunan Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı olarak üyelerin yalnızca mali, sosyal ve özlük hakları ile ilgili çalışmalar yapmakla yetinmeyip kültürel konularda da birçok etkinlik gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydetti.

 

Yavuz, sendikal faaliyetlere devam edileceğini, bu tip etkinliklere önem verdiklerini, yapılan Adalar gezisinin üyeler arasında birlik, beraberlik, tanışma ve kaynaşma açısından çok önemli olduğunu ve bundan sonra da düzenlenecek kültür gezisi programları ile ülkenin sahip olduğu tarihi ve turistik yerleri tanımaya ve üyelerine tanıtmaya devam edeceklerini, bu tür etkinliklerin üyeler arasında memnuniyet oluşturduğunu, her koşulda yanlarında olan değerli üyelerine hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI