Atatürk

BALIKESİR’DE ŞUBE YETKİLİ ORGANLARI VE TEMSİLCİLERİMİZ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTIK

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcımız Özkan Ulupınar, Balıkesir Şube Başkanımız Ferit Cin, Şube Yöneticilerimiz, Şube Yetkili Organları, ilçe ve İşyeri temsilcilerimiz ile birlikte 03.10.2022 tarihinde istişare toplantısı yaptı.

 

Genel Başkanımız Türkeş Güney istişare toplantısında Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

3600 Ek gösterge, sözleşmeli çalışanların kadroya geçirilmesi, yardımcı hizmetler sınıfı çalışanlarının GİH kadrosuna geçirilmesi, maaş promosyonlarının güncellenmesi ile ilgili bilgilendirme yapan Genel Başkanımız Türkeş Güney, “TBMM yeni dönem çalışmalarına başladı. Biz de 3600 ek gösterge talebimiz ile yine Mecliste olacağız. Teklifimiz TBMM’de kabul edilene kadar mücadelemiz devam edecek. Teklifimizin kabul edilmesiyle kamuda artık ek gösterge sorunu kalmayacak ve gündemimizden tamamen çıkacak. Sözleşmeli çalışanlara şartsız kadro verilmedi ve YHS çalışanlarının GİH’e geçirilmesi içinde aynı şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hizmet kolumuzdaki kurumlarımızda görev yapan memurlarımızın özlük haklarını iyileştirmek ve yükseltmek için “kurum içi uzmanlık kadrolarının tahsis edilmesine” yönelik çalışmalarımız, kanun tekliflerimiz ve taleplerimizi ilgili kurumlara ilettik.

 

Türk Büro-Sen olarak, hizmet kolumuzdaki tüm memurlarımız ile tek tek görüşüp, taleplerini dinleyeceğiz. Sorunlarının çözümü için mücadele edeceğiz. Önümüzdeki yıl Toplu Sözleşme dönemedir. Memurlarımızı 6 dönemdir savunmayan, eşantiyon sendikalarından kurtarmamızın zamanı gelmiştir. Türk Büro-Sen yetkiye en yakın Sendikadır. Hizmet kolumuzdaki tüm memurlarımızı Sendikamıza davet ediyorum. Hep birlikte yetkiye el ele ilerleyeceğiz” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI