Atatürk

ANKARA SGK ŞUBE DELEGELERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİK

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcılarımız Vedat Ulu, Özkan Ulupınar, Nebi Yay, Sami Çam ve Emrah Coşkun ile birlikte Sendikamızın Genel Merkezinde 27.10.2022 tarihinde Ankara SGK Şube Delegelerimiz ile istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda SGK şubemizin yapılacak olan kongresi ile ilgili istişarede bulunuldu.

Genel Başkanımız toplantıda 3600 ek gösterge ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile yapılan görüşmelerin detayını anlatarak, “Türkiye Kamu-Sen olarak TBMM’de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut düzenlemede GİH ve THS’de çalışan 2 yıl ve 4 yıllık okul mezunu çalışanların tamamına 3600 ek gösterge verilmesini, öğrenim durumu itibariyle bundan yararlanamayacaklar için de MİT’te ki gibi 1200 TL artış talep ediyoruz.

Sözleşmeli çalışanlara kadro ve Yardımcı Hizmetler Sınıfı Çalışanlarının GİH’e geçirilmesi taleplerimizden vazgeçmiyoruz.

İçinde bulunduğumuz ekonomik şartları değerlendirdiğimizde memurlarımız maalesef banka promosyonuna muhtaç hale gelmiştir. Bu sebeple mevcut yetkili sendikaya artık dur demek zorundayız. Türk Büro-Sen, büro hizmet kolunda yetkiye en yakın sendikadır. Sendikamızı yetkiye hep birlikte taşıyalım” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI