Atatürk

GENEL BAŞKANIMIZ, BÜRO HİZMET KOLUNDAKİ MEMURLARIMIZI TÜRK BÜRO-SEN ÇATISI ALTINDA TOPLANMAYA DAVET EDİYORUM

IĞDIR ŞUBEMİZİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Iğdır Şubemiz Olağanüstü Genel Kurulunu 18.09.2022 tarihinde gerçekleştirdi.

 

Genel Kurula Genel Başkan Yardımcılarımız Özkan Ulupınar ve Sami Çam, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Türkiye Kamu-Sen Iğdır İl Başkanı ve konfederasyonumuza bağlı Sendikaların Şube Yöneticileri ve İl Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Divan Başkanlığını Genel Başkan Yardımcımız Özkan Ulupınar’ın yaptığı Genel Kurulda, Genel Başkanımız Türkeş Güney’in mesajını Genel Başkan Yardımcımız Özkan Ulupınar okudu.

 

GENEL BAŞKANIMIZ, BÜRO HİZMET KOLUNDAKİ MEMURLARIMIZI TÜRK BÜRO-SEN ÇATISI ALTINDA TOPLANMAYA DAVET EDİYORUM

 

Genel Başkanımız Türkeş Güney mesajında, “Iğdır teşkilatlarımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hep birlikte emanet aldığımız bayrağı hedefe ulaştırmak için canla başla mücadele ediyoruz. Iğdır şubemizin genel kurulunun hayırlı olmasını diliyorum.

 

Bir yandan memurumuzun özlük hakları için uğraşırken, bir yandan da memur sendikacılığını eşantiyon firması ile karıştıran anlayışla mücadele ediyoruz. Toplu sözleşme masasında memurun haklarını aramayan, memuru masada unutanları o masadan uzaklaştırmanın zamanı gelmiş, geçmektedir. Büro işkolunda yetkiye en yakın sendika, sendikamız Türk Büro-Sen’dir. Bu nedenle işkolumuzdaki bütün memur kardeşlerimize sesleniyorum, şu nedenle, bu nedenle başka sendikalara üye olmuş olabilirsiniz, kararınıza saygı duyuyoruz. Ancak, sendikacılık hak almak ise, hakkın alınacağı yer toplu sözleşme masası olduğuna göre, hak alma masasına en yakın sendikada, yani Türk Büro-Sen’de buluşmaktan başka çare yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle değerli haziruna saygı ve sevgilerimi sunuyor, bu kutlu mücadelede, Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” Dedi.

 

Genel Başkan Yardımcımız Sami Çam ise konuşmasında 3600 ek gösterge, Sözleşmelilerin kadroya alınması, Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının GİH’e geçirilmesi, Banka Promosyonları ve Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Ermenistan’ın alçak saldırısında şehit olan Azerbaycan Askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından oylama işlemine geçildi.

 

Türk Büro-Sen olarak Iğdır Şube Yönetimimize başarılar dileriz.

 

Yapılan oylamanın ardından oluşan Yönetim şu şekildedir;

 

Aytaç Türkeli

Adem Seçilmiş

Adem Duran

Cem Parlar

Ali Kemal Arat

Doğan Sarcan

Suat Mat

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI