Atatürk

DEVLET MALZEME OFİSİ ÇALIŞANI ÜYELERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİK

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcımız Vedat Ulu, Ankara 9 Nolu Şube Başkanımız Ömer Çakmak ve Şube Başkan Yardımcımız Zeki Koca ile birlikte 07.09.2022 tarihinde Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü’nde üyelerimiz ile bir araya geldi.

 

Genel Başkanımız Türkeş Güney, 3600 ek gösterge, Sözleşmeli çalışanların kadroya alınması, Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının GİH kadrosuna geçirilmesi ile ilgili çalışmalarımız hakkında bilgi verdi.

DMO çalışanlarının talep ve beklentileri hakkında istişarede bulunan Genel Başkanımız Türkeş Güney, “Türk Büro-Sen olarak, tüm memurlarımızın talep ve beklentilerini karşılayabilmek için çok ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Yetkiye en yakın Sendika olarak, hedefimize uzanan yolda daha çok çalışacağız. 2023 yılında Toplu Sözleşme Masasında yetkili Sendika olarak yerimizi alacağız. 3600 Ek gösterge kanunu 5 Temmuz 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı ancak yürürlük tarihi 15 Ocak 2023 olduğundan, Ekim ayında TBMM’nin çalışmaya başlamasıyla birlikte; 3600 ek göstergeden faydalanamayan GİH ve THS’deki yüksekokul mezunu bütün memurların ek göstergesinin 3600’e çıkarılması için gerekli girişimlerimizi sürdüreceğiz ” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI