Atatürk

ANKARA VALİLİĞİ İL GÖÇ MÜDÜRLÜĞÜ GERİ GÖNDERME MERKEZİ ÇALIŞANLARI DİĞER SENDİKALARDAN İSTİFA EDEREK SENDİKAMIZI TERCİH ETTİ

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcımız Özkan Ulupınar ve Ankara 7 nolu Şube Başkanız Akın Yeşilyurt ve Şube Yönetim Kurulu Üyemiz ile 17.07.2022 tarihinde İçişleri Bakanlığı Ankara Valiliği Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü çalışanları ile istişare toplantısı düzenledi.

 

Toplantıda diğer sendikalardan istifa eden 35 Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü çalışanı Sendikamıza toplu katılım sağladı.

 

 

Genel Başkanımız Türkeş Güney konuşmasında, “Gerek memurlarımızın gerekse de memur sendikacılığının zor günlerden geçtiği bu dönemde Türk memur sendikacılığının okulu ve kurucusu olan Türkiye Kamu-Sen, Türk Memurunu ve Memur Sendikacılığını bulunduğu durumdan çıkaracaktır.

 

Maalesef 12 yıldır yetkili olan sendika döneminde; memurun hakkını, hukukunu arayamayan, memurlar için bir kazanım elde edemeyen Sendikalar yüzünden hem memurlarımız mağdur edilmiş, hem de binbir çile ve mücadele ile alınan sendikacılık zarar görmüştür. Bu durumdan çıkış yolu bellidir.

 

Türk memurunu ve memur sendikacılığını bu durumdan çıkaracak olan da Türk Memurunun azmi ve kararlılığı olacaktır.

 

Bu nedenle Toplu Sözleşme Masasında bir değişiklik yapmanın vakti gelmiş, hatta geçmektedir. Türk memurunun kaybedecek zamanı kalmamıştır.

 

2023 toplu sözleşme yılıdır. Önümüzde 1 yıllık bir süre vardır. Bu süreçte memurlarımızın hepsine tek tek sendikamızı anlatacağız ve onlardan yetkiyi isteyeceğiz. Hedefimiz 2023 yılında toplu sözleşme masasına yetkili olarak oturmaktır” dedi.

 

Türk Büro-Sen olarak diğer sendikalardan ayrılarak, topluca Sendikamıza katılım sağlayan 35 yeni üyemize teşekkür ederiz.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI