Atatürk

ADALET BAKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANI ABDURRAHMAN YALÇIN’A BANKA PROMOSYONU İLE İLGİLİ TALEPLERİMİZİ İLETTİK

Genel Başkan Yardımcılarımız Özkan Ulupınar, Ramazan Keklik, Ankara 11 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Uğur Özer ve Şube Disiplin Kurulu Üyemiz Zafer Işlak ile birlikte 28.07.2022 tarihinde Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Abdurrahman Yalçın’ı ziyaret etti.

Ziyarette önümüzdeki günlerde yapılacak olan Adalet Bakanlığı banka promosyon görüşmeleri ile ilgili taleplerimizi yazılı ve sözlü olarak, Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Abdurrahman Yalçın’a ilettik.

Ayrıca Bakanlık merkezinde ve adliyelerde görev yapan koruma ve güvenlik görevlilerin, üniformalarının özel güvenlik şirketi personelleri ile ciddi anlamda benzerlik göstermesi nedeniyle koruma ve güvenlik personelinden gelen üniformalarda değişiklik yapılması doğrultusundaki yoğun talebi aktardığımız görüşmede, bu hususta İçişleri Bakanlığı’nın sendikamıza göndermiş olduğu cevabi yazıya istinaden; Adalet Bakanlığı’nın koruma ve güvenlik görevlileri kıyafet kataloğunda değişiklik yapması talebimizi de yineledik.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Abdurrahman Yalçın, banka promosyon ihalesi hususunda titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Türk Büro-Sen olarak, Adalet çalışanlarını mağdur edebilecek yol ve yöntem ile promosyon ihalesi yapılması halinde, Adalet çalışanlarının hakkını ve hukukunu yargı yolu ile arayacağız.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI